Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Bekijk de mogelijkheden

Over Nieuw Annaland

Ons terrein beslaat 17 hectare.
Naast onze woonboerderij vind je er diverse mooie locaties, stuk voor stuk met liefde door ons ingericht.

Een locatie vol opties

Onze ruimte, zowel binnen als buiten, maakt Nieuw Annaland tot een ideale plek om te vergaderen of samenkomen. Eigenlijk is alles mogelijk. In onze professionele keuken kookten de gasten van een kookworkshop al meer dan eens de sterren van de hemel. Managers trapten tijdens de pauze van hun vergadering een balletje in de wei en het team in een brainstormsessie liep op een zonnige dag met flip-over naar de waterkant om daar verder te werken.

Familie en vrienden
Ook met familie en vrienden is het goed vertoeven op Nieuw Annaland.
Familiereünies, speciale verjaardagen, een bruiloftsceremonie met receptie of een condoleance. Bij ons vind je de ruimte om ongestoord met elkaar te zijn. Wij zorgen graag voor u.

Ontbijt & diner
Van ontbijt tot diner, je kunt het bij je evenement reserveren. Voor je ontbijt, lunch of borrelplank bereidt Sabine de heerlijkste verse gerechten voor je in onze professionele keuken. Een dinerbuffet, een walking dinner, private dining of samen eten aan een lange tafel in de boomgaard? In overleg bekijken we welke partij het beste aansluit bij je wensen.

Overnachten
Op Nieuw Annaland kun je helaas niet overnachten. Met plezier regelen we voor het gezelschap een fijne kamer op een locatie in de buurt, zodat je de volgende dag binnen 5 minuten weer op onze locatie kan zijn.

Parkeren
Achter onze boerderij is voldoende ruimte om de auto’s te parkeren.

Wifi
Uiteraard is er overal op onze locatie gratis goede wifi aanwezig, zodat iedereen onbezorgd kan werken.

We denken graag met je mee over de invulling van je verblijf op Nieuw Annaland. We putten hierbij uit onze ervaringen van de afgelopen jaren en onze tomeloze ideeën. Bovendien beschikken we over een mooi netwerk van vakmensen die een gewone dag bijzonder kunnen maken.
We brengen je graag met hen in contact of nemen zelfs de organisatie van je over.