Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

“Els is een mooimaker”

Els van den Broek, getrouwd met André.

“André en ik hebben elkaar ontmoet in Wageningen. André studeerde aan de Landbouwuniversiteit en ik studeerde Facilitair Management. Het was liefde op het eerste gezicht. Samen hebben we nu twee prachtige dochters.

Bloemen en planten maken me blij. Ik schik graag mooie boeketten en zorg ervoor dat je overal planten en decoratieve objecten ziet. Zo ben ik altijd bezig met de interieurstyling van Nieuw Annaland en ons huis.

André en ik houden van verre reizen en we nemen dan bijzondere souvenirs mee om de ruimtes op Nieuw Annaland op te vrolijken. We vinden het leuk om onze reiservaringen op deze manier met iedereen te delen. Verder heb ik als hobby’s lezen, koken en fotograferen.

Op Nieuw Annaland ligt mijn uitdaging in het ‘naar de zin maken’ van onze gasten. Hoe willen ze de ruimtes ingericht hebben en wat kunnen we doen om er een onvergetelijke tijd van te maken? “

“André zit het liefst op de trekker”

André van den Broek, getrouwd met Els.

“Ik ben de derde generatie van de Familie van den Broek en geboren en getogen op Annaland. Nadat mijn vader het pluimveebedrijf had beeïndigd, besloten wij de oude boerderij om te bouwen tot Nieuw Annaland. Langzamerhand groeiden we uit tot een bloeiend bedrijf.

Ik rijd graag op de trekker over de weilanden maar rijd ook offroad op mijn motor. Op mijn bucketlist staat een tocht op de motor naar de Noordkaap, prachtig toch? Verder houd ik me bezig met hardlopen, ik streef ernaar om nog een keer de marathon te lopen.