Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Onze ruimtes

Op Nieuw Annaland kun je gebruik maken van vier ruimtes, die we naar wens inrichten:  de Schouw, de Deel, de Oogst en de Groep. Je kunt hier altijd ongestoord verblijven, zelfs als er nog andere gasten op het landgoed aanwezig zijn. De ruimtes zijn te huur per dagdeel.

De ruimte richten we naar je wens in. Een vergaderopstelling, een huiselijke inrichting met zitjes, een grote kring van comfortabele stoelen of juist een mooie open ruimte. Naast vergader- en presentatiefaciliteiten heeft elke ruimte zijn eigen pantry met koffie, thee en fris.

Gaat het gezelschap gedurende de bijeenkomst in subgroepjes uiteen? Er zijn volop mogelijkheden in de grote groepsstal, op het terras of in weilanden. Daarnaast kunnen ook andere ruimtes gereserveerd worden als privé break-out. Geef dit wel even aan bij reservering.

“Ieder krijgt zijn eigen stukje boerderij”

Vraag naar de mogelijkheden

De vergaderruimten van Nieuw Annaland zijn voorzien van alle faciliteiten om uw vergader bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Een dagdeel of een hele dag, met lunch of diner, eventueel zelfs met een overnachting. Het zal u aan niets ontbreken.

Boek een ruimte

Stel uw vraag