Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Nieuw Annaland - coronaproof

Corona beleid

Vanwege het Corona virus hebben wij momenteel extra informatie voor onze gasten. Wij vragen je deze informatie zorgvuldig te lezen.

Om onze gasten een veilig en gastvrij verblijf op Nieuw Annaland te bezorgen, hebben wij richtlijnen opgesteld die wij hanteren voor zolang dat nodig is.

Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Veilig vergaderen

BOEKING
Bij iedere definitieve boeking sturen wij onze richtlijnen toe. Je bent dan van tevoren geïnformeerd over hoe een dag bij ons eruit komt te zien en wat je van ons kunt verwachten.

ONTVANGST
Wij heten je van harte welkom en ontvangen je persoonlijk bij onze incheck balie alvorens je naar de vergaderruimte gaat. Je bent verplicht hier je handen te desinfecteren. Tevens bieden wij alvast een kop thee of koffie aan die je mee kunt nemen naar de ruimte. Wij verwijzen je naar de ruimte waar de vergadering/training/bijeenkomst plaatsvindt.

VERGADERRUIMTES
Aangekomen bij de ruimte, kunnen wij helaas geen jassen/tassen/paraplu’s aannemen. Je kunt deze zelf naar de garderobe brengen of bij je houden.

KOFFIE/THEE/ZOET
De opstelling staat voor jullie klaar en de stoelen staan dusdanig dat er min. 1,5 meter tussen iedere stoel is gemeten. Per persoon krijg je een glas, flesje water en wat lekkere versnaperingen.
In de ochtend of in de middag serveren wij onze huisgemaakte zoete lekkernij. Deze lekkernij wordt uitgeserveerd door een van onze medewerkers of, als je dat liever hebt, neergezet in de pantry.

LUNCH
De lunch wordt vanaf heden geserveerd in de vorm van een “lunch to go”. Dit betekent dat wij de lunch portioneren en voor jou verpakken. Je kunt daarna de lunch in de ruimte nuttigen of bij mooi weer heerlijk buiten. De lunch bestaat uit diverse belegde broodjes, een salade, fruit/yoghurt, sap.

Je hebt keuze uit diverse belegde broodjes en aan het begin van de dag zullen wij jouw bestelling opnemen. Na de lunch verzoeken wij je vriendelijk om eventueel afval in de prullenbak achter te laten.

HYGIENE
Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kranen, display koffie-apparaat, afstandbedieningen e.d. Verder bieden wij onze gasten voldoende handgel, tissues en hygienische doekjes aan in de vergaderruimtes, toiletten en pantry’s.

Er mogen maximaal 2 personen tegelijk in de gehele toiletruimte aanwezig zijn, de rest wacht buiten het toilet.

TUIN
Er is buiten meer dan voldoende ruimte om te lunchen, wandelen, praten etc. Je kunt zelf een stoel pakken en gaan zitten waar je wilt. De stoelen worden iedere avond gereinigd.

GEPASTE AFSTAND
Wij verzoeken jou in de verkeersruimtes, zoals gangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren. Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.

Wij gaan ervan uit met deze richtlijnen jouw en onze veiligheid zoveel mogelijk te garanderen. Mochten er nieuwe aanpassingen vanuit het RIVM komen, dan zullen wij onze richtlijnen wijzigen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien en eventuele vragen te beantwoorden.

Wij zien ernaar uit om jou te mogen ontvangen op Nieuw Annaland!

Met gastvrije groet,

André en Els van den Broek
Team Nieuw Annaland

De Ruimtes

De Schouw

De Schouw is rekening houdend met de 1,5 meter tussen 2 stoelen in de volgende opstelling mogelijk:
Kring: 8 stoelen
Vergaderopstelling: 6 stoelen

Boven is er ruimte voor break-out.

De Deel

In de Deel is alleen een kringopstelling mogelijk. Tot en met 10 personen kunnen hier op de gewenste afstand terecht. Er is geen mogelijkheid tot break-out.

De Oogst

De Oogst is in de volgende opstelling mogelijk:
Kring: 8 stoelen
Vergaderopstelling: 5 stoelen

Break-out kan in overleg beneden.

De Groep

De Groep kan maximaal 20 personen huisvesten. Dat betekent 10 personen in een vergader opstelling en 10 personen in back-bench. In theater opstelling kunnen er 23 mensen in de ruimte.

Break-out is mogelijk in de Oogst.